Sponzori

Budući da je Ritam kulturizma studentski projekt, sredstva s kojima raspolažemo su nedostatna te nam je trebala financijska pomoć za ostvarenje ovog projekta. Pomoć smo tražili od grada Zadra, turističkih zajednica, općina, ugostiteljskih objekata i razih drugih poduzeća u gradu i okolici.

Velik broj tvrtki, jedinica lokalne samouprave i turističkih zajednica prepoznao je vrijednost Ritma kulturizma. Tim su dokazali kako su društveno odgovorna poduzeća i organizacije koji pomažu znanosti i studentima u promišljanju razvoja turizma kroz projekt koji  na jedinstven način spaja obrazovanje, kulturu, umjetnost i turističku ponudu grada.

Ovaj projekt, s jedne strane, izravno doprinosi turističkoj ponudi Grada Zadra te, s druge strane, jača kompetencije budućih turističkih stručnjaka. Sponzori Ritma kulturizma svojom podrškom izravno potiču i razvoj ove ključne gospodarske grane Zadarske županije i Hrvatske u cjelini.

Ovim putem bismo željeli izraziti veliku zahvalu svima koji su se odazvali na naš poziv i  pomogli nam, bilo to u novčanom ili nekom drugom obliku.

Više informacija o našim sponzorima pronađite ovdje.