Pogledajte kako je protekao prvi dan Ritma kulturizma!

Danas je počeo deseti, jubilarni Ritam kulturizma sa svečanim otvorenjem na Zadarskoj rivi.

Ovogodišnji Ritam kulturizma naglasio je važnost tri dobra djela koja planira ispuniti, a s prva dva se i krenulo u održavanje trodnevnoga programa. Održane su dvije akcije: akcija čišćenja južnog dijela podmorja zadarske rive u suradnji s ronilačkim klubom sv. Roko i ronilačkim klubom Zadron kojeg sponzorira ronilački centar Foka, te humanitarno darivanje krvi u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa.

Na otvorenju su svoj rad predstavile i brojne udruge poput Crvenog križa koji je održao predavanja prve pomoći, Volonterski centar Zadar, Palčić i Caritas zadarske nadbiskupije.

Nastavak programa odigrao se na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru gdje su se na akademskom dijelu programa u okviru društveno odgovornog djelovanja studentima predstavili Hrvatska gorska služba spašavanja, Udruga mladih Ahimsa i Marijini obroci koji su svojim volonterskim radom, akcijama i ustrajnosti dirnuli sve koji su slušali njihova predavanja.

Prvi dan projekta zatvorile su sportske demonstracije klubova: Krav Maga Zadar koji su posjetiteljima demonstrirali kako se najbolje obraniti, Kendo Dojo Ouka, Aikido, Ares koji su pokazali svoje boksačke sposobnosti, Badminton Zadar, te u konačnici aerobik u izvedbi Sportske zajednice grada Zadra koji je sve posjetitelje digao na noge, zagrijao i dobro oznojio.

Ritam kulturizma nastavlja se kroz četvrtak i petak uz još mnoštvo zanimljivih sadržaja, a sve potrebne informacije možete saznati na službenoj stranici i Facebook stranici projekta.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript