Timovi iza Ritma kulturizma 2019.

Upoznajte marljive i kreativne studente koji stoje iza organizacije još jednog Ritma kulturizma!


Zasluge za informiranje o svim događajima ove godine preuzeo je TIM WEB iza kojeg stoje četvero marljivih studenata, a to su: Magdalena Dević, Mateja Brekalo, Toni Krizman i Antonia Žgela. Nastavite nas pratiti budući da Vam donosimo još puno zanimljivosti!

tim web

Zaslužan za ovodišnja zanimljiva predavanja u području kulturnih, dobrotvornih i sportskih djelovanja je TIM EDUKACIJA. Ovim studentima ne nedostaje kreativnosti i motivacije, a to su: Marija Francetić, Maja Fracin, Valentina Zmaić, Marija Zurak, Ines Lapov i Šime Lisica.

tim3

Za rješavanje papirologije i birokracije ove godine odgovoran je TIM NATJEČAJI, a tu ulogu preuzele su Lana – Kira Athys Mraz Mišurac i Katarina Kokić.

tim 1.png

Poznato je da je u zdravom tijelu i zdrav duh, pa Vam tako TIM SPORT i ove godine donosi sportski dio programa za što su odgovorni studenti: Nikolina Jelić, Karlo Erceg i Josip Kolaković.

 

Nakon dobro obavljenog posla treba i proslaviti! TIM ZABAVA pobrinut će se za najopušteniji dio projekta, a to su studenti: Lovre Zekanović, Katarina Predovan i Tomislav Vidić.

tim2