Slavimo deseti Ritam kulturizma!

Ritam kulturizma ove će godine doživjeti svoje jubilarno izdanje u ponovnoj organizaciji studenata Odjela za turizam i komunikacijskih znanosti Sveučilišta u Zadru. Ovaj projekt je već odavno nadišao granice grada i županije, te je postao prepoznatljiv sa svojom atraktivnosti i zanimljivim programom koji nastoji obogatiti turističku ponudu grada Zadra izvan glavne turističke sezone, ali i pružiti studentima prijeko potrebno iskustvo u organizaciji kulturnih i turističkih događanja. Dodatnoj vrijednosti projekta može posvjedočiti izbor studenata Sveučilišta u Zadru da projekt Ritam kulturizma 2013 proglase najboljim studentskim projektom u akademskoj godini 2012./2013.

Tema ovogodišnjeg projekta je: “Tri ritma za kraj”

Ovogodišnji projekt objedinjuje tri područja ljudskoga djelovanja, a to su međuljudska solidarnost i volontiranje, te edukativni i kulturno-zabavni karakter. Na temelju navedene teme obuhvatit će se širok spektar aktivnosti iz različitih sfera, te će ih se na kreativan način povezati u cjelinu. Uz bogat akademski i edukativni dio, pripremili smo i zanimljiv kulturni, sportski i zabavni dio projekta.

Ritam kulturizma 2019. trajat će u periodu od 15. svibnja do 17. svibnja.

Za provedbu projekta ove će godine, kao i svih prošlih, biti zaduženi studenti prve godine diplomskih studija Odjela za turizam i komunikacijske znanosti.

NAPOMENA: Projekt ima humanitarni karakter, a sva sredstva prikupljena tijekom projekta bit će donirana onkološkom odjelu Opće bolnice Zadar za nabavku linearnog akceleratora.