Humanitarni koncert: od poznatih izvođača do djevojke sa sela

Ne propustite svečano otvorenje „Ritma kulturizma 2018.“ u srijedu, 25. travnja s početkom u 19 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar!

Nastupi poznatih izvođača, izložba starih i novih fotografija Zadra i prigodni domjenak, samo su dio bogatog programa kojeg su za vas pripremili studenti Odjela za turizam i komunikacijske znanosti vođeni motom „Doživi kulturnu baštinu“.

Na ulazu će vas dočekati djevojke u nošnjama zadarskog kraja, a na kazališnim daskama klape Intrade, Idro i Kandelora, kulturno umjetnička društva Donat, Kveštura i Vrana, Zadarski plesni ansambl te pripovjetke i recitacije u izvedbi studenata Sveučilišta u Zadru.

Večer se nastavlja u predvorju HNK koje se pretvara u vremeplov kroz Zadar. Bogata povijest grada bit će prikazana kroz pažljivo odabrane fotografije iz fundusa Arheološkog muzeja Zadar i Znanstvene knjižnice Zadar. Doživljaj će upotpuniti i okusi tradicionalnih slastica te „Crocktail“ i „Djevojka sa sela“, kokteli rađeni po recepturama poznatih hrvatskih barmena Tomislava Biluša i Marina Nekića. Kokteli koji u potpunosti predstavljaju okuse i čari Hrvatske bazirani su na autohtonim proizvodima zadarske Maraske.

Kako „Ritam kulturizma“ i ove godine ‘Zrači dobrotu’ sav prihod od prodaje ulaznica po cijeni od 30 kuna bit će doniran Onkološkom odjelu Opće bolnice Zadar za potrebe kupnje linearnog akceleratora, aparata za zračenje onkoloških bolesnika. Ulaznice za humanitarni koncert, u suorganizaciji HDS ZAMP-a, možete pronaći u srijedu na prodajnim štandovima na Kalelargi (10-14h), Starom i Novom kampusu (9-13h) te na blagajni HNK uoči početka koncerta.

Postoji li bolji način za doživjeti kulturnu baštinu? Vidimo se u srijedu, 25. travnja, u HNK Zadar!

Sve o našem projektu možete pronaći i na: FACEBOOK STRANICI, INSTAGRAMU i YOUTUBE KANALU.

PLAKAT OTVORENJE