Petak

Prvo izlaganje održala je Ana First iz Falkensteiner Hotels & Residences Punta Skala, a zatim je Maja Šiprak prezentirala svoj brend luksuzne prirodne kozmetike – Bouvier Cosmetics. Vjekoslav Majetić predstavio je inovativan automobil kojeg je osmislila tvrtka Dok – Ing d.o.o. a Martina Bračić iz TORTE i to otkrila je svoju viziju inovativnosti te su posjetitelji imati priliku kušati njezine specijalitete.

Nakon edukativnog dijela, slijedila je filmska radionica pod vodstvom Ashley Colburn, poznate televizijske novinarke i dvostruke dobitnice nagrade Emmy. Održana je projekcija i prezentacija radova koje su sudionici pripremili uz mentorstvo.

Nakon radionice se preselili smo na teren. Na Sveučilišnoj olimpijadi sudionici su se okušali u odbojci, košarci, stolnom tenisu i još mnogim drugim sportovima.

Za kraj radnog tjedna studenti su pripremili večer punu zabave i  smijeha u Pirate baru u kojem je organiziran Pub Quiz gdje su natjecatelji pokazali zavidno znanje u različitim kategorijama.

Pogledajte kako je bilo.