Predavači

Svake godine Ritam kulturizma ima edukativni dio, tako je i ove godine lokacija predavanja Novi kampus Sveučilišta u Zadru od 11. do 12. svibnja.

Kako je tema ovogodišnjeg Ritma Inovacije i održivost potrudili smo se dovesti Vam najbolje predavače iz tih područja!

Raspored predavanja potražite na: EDUKATIVNI DIO  RITMA KULTURIZMA

 

MISLAV MAGERL

Student FER-a aktivno sudjeluje u brojnim projektima, a njegova najpoznatija aplikacija za pregledavanje voznog reda tramvaja i autobusa, ZetApp objavljena je prije dvije godine i trenutno ima više od 37 000 preuzimanja i 15 000 aktivnih instalacija. Vjerujemo kako je uvelike olakšala korištenje javnog prijevoza našeg glavnog grada.13631518_10210011912876645_5815143845407205687_n
Sigurni smo da svi znate kako je lijepo popiti kavu s kolegama s faksa između predavanja te kako je još ljepše tu kavu ponekad produžiti u vrijeme kada bismo trebali sjediti u fakultetskim klupama.
Kako bi mi studenti imali uvid u svoje izostanke te kako ne bismo izgubili pravo na potpis zbog poneke kave više, Mislav je osmislio aplikaciju Izostanci za koju ste zasigurno već mnogo puta čuli.
Više informacija o ovim aplikacijama, ali i drugim zanimljivostima iz njegova života ispričat će nam na edukativnom dijelu Ritma kulturizma.
Zahvaljujemo mu što će podijeliti s nama svoja iskustva i veselimo njegovom predavanju!

Više informacija na:

https://www.facebook.com/zetaplikacija/

https://www.facebook.com/izostanciapp/?fref=ts

ZORAN ATELJEVIĆ

Još jedan zanimljiv predavač na ovogodišnjem Ritmu kulturizma je Zoran Ateljević.
Započeo je s profesionalnim razvojem u vodećoj destinacijskoj tvrtki za upravljanje u regiji, Gulliver Travel. Godine 2003. je postao član Hrvatske gorske službe spašavanja, a tijekom godina razvio je svoju strast kroz završetak raznih treninga za spašavanje.

Zoran Ateljević je jedan od osnivača pustolovnog parka Cadmos Village u regiji Konavle, u kojem se nalazi prva kućica na stablu u Hrvatskoj.18194829_1137282236375703_49375113946701699_n

Pustolovni park ima pregršt adrenalinskih zanimljivosti, za one koji su željni velikih pustolovina.
Električna energija cijelog parka oslanja se isključivo na solarni sustav.

Više informacija o njegovim iskustvima imat ćete priliku čuti na edukativnom dijelu Ritma kulturizma, a mi mu se zahvaljujemo na prihvaćenom pozivu.

Više informacija možete pronaći na fb stranici:

https://www.facebook.com/cadmosvillage/
https://www.facebook.com/zoran.ateljevic.90

MARTINA BRAČIĆ

Sljedeća predavačica edukativnog dijela Ritma kulturizma je vlasnica poznate slastičarnice TORTE i to i jedna od začetnica trenda pečenja torti od sira – Martina Bračić.
Nakon rada u Ministarstvu obrane, odlučila se baviti nečim novim i kreativnijim stoga je 2006. godine otvorila svoju prvu slastičarnicu. torteito11

Ta ideja se pokazala kao recept za uspjeh jer danas Torte i to se nalaze na nekoliko regionalnih lokacija od kojih je čak 5 u Zagrebu.

Unaprijed zahvaljujemo što je prihvatila naš poziv te odlučila doći i podijeliti svoja iskustva i znanja!

Više informacija možete pronaći na web i fb stranici:

https://www.facebook.com/…/TORTE-i-to-119147088113…/photos/…

http://torte-i-to.hr/

MAJA ŠIPRAK

Maja Šiprak je mlada poduzetnica iz Zagreba koja je odmah po završetku Studija komunikologije pokrenula vlastiti posao. Svoju zamisao je uspjela pokrenuti zahvaljujući stipendiji Grada Zagreba. 18157298_1136350513135542_3909629240281257296_n

Stvorila je novi kozmetički brend na hrvatskom tržištu – Bouvier Cosmetics – jedinstveni spoj prirode i luksuza, jer zašto prirodna kozmetika ne bi istodobno bila i luksuzna! Receptura Bouvier Cosmetics-a stvorena je suradnjom s renomiranim laboratorijem kozmetičkih proizvoda i tako je nastao savršen spoj tradicionalnih prirodnih formula i napredne tehnologije.

Zahvaljujemo što je prihvatila naš poziv na ovogodišnji Ritam kulturizma te što će nam kroz svoje iskustvo pokazati kako s pravom motivacijom i upornošću možete ostvariti svoje snove.

Više informacija o Bouvier kozmetici možete pronaći na:

https://www.facebook.com/bouviercosmetics/?fref=ts

VJEKOSLAV MAJETIĆ

Vjekoslav Majetić je vlasnik i osnivač tvrtke DOK-ING koja je osnovana 1991. godine.

Registrirana je za proizvodnju robota i specijalne opreme, gdje se radi na razvoju i proizvodnji specija18341773_1142879362482657_7179134097108104330_nlnih strojeva za razminiranje.

Pored tri osnovna programa proizvodnje sustava za razminiranje, vatrogastva i rudarstva, tvrtka razvija dodatni Automotiv program u sklopu kojeg je prije nekoliko godina proizvela prvi hrvatski električni automobil, a rade se i konverzije automobila iz benzinskog u elektro pogon.

Električni automobil je bio njegov  dječački san. Želio je napraviti nešto drugačije, a opet pratiti nit vodilju u svim projektima, zaštita i sigurnost za ljude, zaštita okoliša. Tehnologiju su imali u tvrtki, bilo je samo potrebno malo volje i istraživanja kako to predočiti  u posve drugačije vozilo – gradski električni automobil.

Danas završavaju  prvi auto tzv. nulte serije, to je mali luksuzan gradski auto s odličnim karakteristikama, a time se otvara i posve nova niša u automobilskoj industriji.

Zahvaljujemo se što će podijeliti svoja iskustva s nama i veselimo se  njegovom predavanju na edukativnom dijelu Ritma kulturizma!

Više informacija na:

https://www.facebook.com/doking.ltd/?ref=br_rs

http://www.dok-ing.hr/

ANA ODVITOVIĆ

Sljedeća osoba koja će ove godine održati predavanje na edukativnom dijelu Ritma Kulturizma 2017  je Ana Odvitović – voditeljica  sektora za razvoj poduzetničke infrastrukture u Inovativni Zadar.AAEAAQAAAAAAAAiRAAAAJGY1ODdmMzRkLTg1MDUtNDdkOC05ZWM0LWUzYjQ2ZmFhZDBkYw

Ana je po struci diplomirana pravnica, no svoj put je nastavila u poslovima vezanim za EU fondove. Sada u Inovativnom Zadru pruža maksimalnu potporu poduzetnicima koji su u inicijalnoj fazi poslovanja .

Inovativni Zadar d.o.o. osnovan je od strane Grada Zadra 2003. godine pod nazivom Poduzetnički inkubator d.o.o. Zadar s primarnim ciljem poticanja i razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Zadra. Kako bi bolje upoznali djelovanje tima Inovativnog Zadra, Ana je idealna osoba koja će nam pružiti sve informacije.

Više informacija na:

http://inzad.hr/o-nama-1/

https://www.facebook.com/Inovativni-Zadar-1584656738498095/?fref=ts

ANA FIRST

Jedna od predavačica na edukativnom dijelu Ritma kulturizma je i Ana First. Profesionalni put Ane vrlo je zanimljiv. Svoju je karijeru započela u sektoru nevladinih udruga, a sada vodi prodaju za Falkensteiner Hotel&Spa Iadera.18194157_1139778326126094_4522792806033689813_n

Energična i uvijek nasmijana Ana je jedna od onih osoba koja svoj posao radi s nevjerojatnom lakoćom i predstavlja istinsku inspiraciju kao moderna poslovna žena. Ana uspješno odgovara na sve izazove koje intenzivna hotelska branša donosi.

Ovim putem joj se putem zahvaljujemo što se odazvala našem pozivu i jedva čekamo da s nama podijeli svoje znanje i iskustva!

Više informacija na:

https://www.facebook.com/falkensteiner.hotel.spa.iadera/?fref=ts

https://www.falkensteiner.com/hr/hotel/iadera

RENATA MARUŠIĆ

Prije dvije godine Zadar je dobio svoj prvi coworking prostor. Od tada, sve je veći broj onih koji se odlučuju na ovakav suvremeni način rada baziran na umrežavanju pojedinaca iz različitih profesija koji rade u zajedničkom radnom prostoru. 18359070_1148132511957342_503356403299208390_oRenata Marušić iz Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA bila je aktivan sudionik tri projekata kojima se Zadar upoznao s konceptom coworkinga.

Danas je Renata voditeljica Odjela za provedbu EU projekata Agencije za razvoj Zadarske županije.

Više o samom konceptu coworkinga i provedbi EU projekata reći će nam Renata Marušić.

Više o Agenciji za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA:

https://www.facebook.com/ZadraNova/


Ovim se putem još jednom zahvaljujemo svim predavačima Edukativnog dijela Ritma kulturizma. Naši predavači dolaze iz raznih područja, od slastica i kozmetike do električnih automobila i solarnih panela.

Sigurni smo da ćete uživati i ove godine te Vas još jednom podsjećamo da sve informacije vezane uz Edukativni dio možete pronaći na: EDUKATIVNI DIO RITMA KULTURIZMA