O projektu Ritam kulturizma 2017

Projekt već osmu godinu zaredom organiziraju studenti Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru.
Svojom atraktivnošću i zanimljivim programom, projekt je postao prepoznatljiv i izvan granica matičnog odjela. Primjerice, izborom studenata Sveučilišta u Zadru projekt Ritam kulturizma 2013 proglašen je najboljim studentskim projektom u akademskoj godini 2012./2013.

CILJ projekta je obogatiti turističku ponudu grada Zadra izvan glavne turističke sezone, promovirati Odjel za turizam i komunikacijske znanosti, Sveučilište u Zadru, turizam grada Zadra i Zadarske županije, doprinijeti boljoj prezentaciji prirodnih i kulturnih resursa destinacije, ali isto tako omogućiti studentima da implementiraju stečena znanja i doprinesu turističkom razvoju destinacije. Projekt je namijenjen studentskoj populaciji, građanima grada Zadra, Zadarske županije i svim drugim zainteresiranim posjetiteljima.

Tema ovogodišnjeg projekta jeInovacije i održivost

Na temelju navedene teme nastoji se obuhvatiti široki spektar aktivnosti iz različitih sfera te ih na kreativan način povezati u cjelinu. Uz bogat akademski i edukativni dio, ističe se kulturni, sportski i zabavni karakter projekta.

Finalni program cjelokupnog projekta dostupan je i objavljen na službenoj Facebook stranici Ritam kulturizma kao i na službenoj web stranici.

Finalni program možete pronaći NA OVOM LINKU.

Projekt će se odvijati od 10. do 13. svibnja 2017. godine, a za njegovu savršenu provedbu pobrinuti će se studenti prvih godina diplomskih studija na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti.

Sve o našem projektu možete pronaći i na: FACEBOOK STRANICI , INSTAGRAMU i YOUTUBE KANALU