Premijera predstave “Romeo i Julija. U školi.”!

Ne propustite premijeru predstave “Romeo i Julija. U školi.“! Pridružite nam se!

Svi naraštaji na svoj način interpretiraju priču o Romeu i Juliji i to zato da bi ona u srcima mladih ljudi i dalje budila duboke osjećaje. Ova priča namijenjena je Facebook generaciji.
U predstavi se uz pomoć plesa prikazuju ukusi suvremene mladeži, koja nije naviknuta pokoravati se ovom svijetu, nego stvara svoj put, drzak i nespretan, ali i dalje svoj.
Vidjet ćete svijet u kojem postoje samo mladima poznata pravila i zakoni. Ne znajući, u kakvu su se nepredviđenu igru upleli sa samom Sudbinom, prema istini će ih kao i uvijek dovesti Ljubav.

Prvi put na istoj sceni su dva nepomirljiva klana, Montecchi i Capuletti, koji pred vama igraju još jednu vječnu scenu.

Predstava je napravljena sa mladima srcima režisera, balet majstora i plesača. Sve od ideje do izvedbe prožeto je dječjom iskrenošću i ljubavlju. Mi, odrasli, samo smo bili pored njih.
I tako, na sceni je baletna predstava „Romeo i Julija. U školi.“ Posvećeno svim zaljubljenima! Zaljubi se i ti!

Zahvaljujući suradnji s učenicima Glazbene škole Blagoje Bersa i plesnom udrugom u pokretu “In Flux” premijerno ce se izvesti predstava “Romeo i Julija. U školi.”. Posjetitelji će imati priliku vidjeti drugačiju interpretaciju jednog od najpoznatijih Shakespearovih djela.

Predstava je napravljena sa mladim srcima režisera, balet majstora i plesača te je posvećena svim zaljubljenima.

Cijena ulaznice za predstavu iznosi 30 kuna! Ulaznice će biti moguće kupiti prije početka predstave u Kazalištu lutaka Zadar.

PREMIJERA PREDSTAVE “ROMEO I JULIJA. U ŠKOLI.”