Sponzori Ritma kulturizma

Budući da je “Ritam kulturizma” studentski projekt, sredstva kojima raspolažemo su nedostatna te nam je trebala financijska pomoć za ostvarenje ovog projekta. Pomoć smo tražili od grada Zadra, turističkih zajednica, općina, ugostiteljskih objekata i razih drugih poduzeća u gradu i okolici.

Velik broj tvrtki, jedinica lokalne samouprave i turističkih zajednica prepoznao je vrijednost “Ritma kulturizma”. Time su dokazali kako su društveno odgovorna poduzeća i organizacije koji pomažu znanstvenicima i studentima u promišljanju razvoja turizma kroz projekt koji na jedinstven način spaja obrazovanje, kulturu, umjetnost i turističku ponudu grada.

Ovaj projekt, s jedne strane, izravno doprinosi turističkoj ponudi Grada Zadra te, s druge strane, jača kompetencije budućih turističkih stručnjaka. Tako sponzori “Ritma kulturizma” svojom podrškom izravno potiču i razvoj turizma.

Ovim putem bismo željeli izraziti veliku zahvalu svima koji su se odazvali na naš poziv i  pomogli nam, bilo to u novčanom ili nekom drugom obliku.

Sponzori i partneri projekta “Ritam kulturizma 2016”:

Sveučilište u Zadru
Odjel za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru

Studentski zbor Sveučilišta u Zadru
Općina Pašman
TZ Pašman
Općina Tkon
TZ Privlaka
TZ Grad Zadar
Općina Poličnik
Općina Vir
Zadarska županija
TZ Mali Lošinj
Feral tours
Marina Dalmacija
Turistička agencija Romeo & Juliet
Suveniri Mirta
Bluesun hotels&resorts
Terra travel
Palačinka bar Slatka tajna
Restoran Skoblar
Catering Piazza
Restoran Groppo
Restoran Pjat
Restoran Stomorica
Restoran Bruschetta
Konoba Dalmacija
Restoran Kornat
Pizzera Mamma mia
Restoran Sabunjar
Pašta & Svašta
Restoran Malo misto
Restoran Lungo Mare
Restoran Tinel
Restoran  Malo misto
Restoran Marco Polo
Slad grupa
Tvornica kruha Zadar
Pekara Viktor
Pekara Zemunik
Pekara Stanovi
Kroštula
Caffe bar Back door
Caffe bar Piano
Caffe bar Mala vala
Caffe bar Bizarre
Caffe bar Aba
Caffe Bar Lloyd
Maraska
Zara puls
Dentex Zadar
Prijevoznički obrt Bilek
Cedar
S-event
Imperito
Karlovačka pivovara
Udruga barmena Beli Šibenik
Srednja strukovna škola Vice Vlatkovića
Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića
Srednja glazbena škola Blagoje Bersa
Petrić gradnja
Pitura
Velekem
Ukras soboslikarsko ličilački obrt

Sponzori tombole:

Caffe bar Zlatni kutić
Rio bar
Caffe bar Down town
Braniteljska zadruga Sokol
Caffe bar Back Door
Pizzeria Mrak
LEI d.o.o.
Ljekarna Donat
Ljekarna Zadar
Suvenirnica Mirta
Sfinga
Suvenirnica Croatica
Caffe bar Kalelarga
Teatro bar
Aravinda
Gold Point
Tereza d.o.o.
T.O. Cecilija
T.O. Fashion shop
Dalmacija Print
Moda IN
Restoran Šime
U.O Mala vala
Knjižara V.B.Z.
Bluesun hotels&resorts
Vina Bibich
Elegant kozmetički salon
Dolce vita caffe

Upoznajte naše sponzore:

Općina Pašman i Turistička zajednica Općine Pašman

 Otok Pašman, jedan od otoka zadarskog arhipelaga, svojim ljepotama i događanjima već dugi niz godina privlači domaće i strane posjetitelje. U svojoj turističkoj ponudi ističu se brojni kulturni spomenici, gastronomija te kupališni turizam.

Nakon što smo kontaktirali osoblje Turističke zajednice Općine Pašman i upoznali ih s cjelokupnim konceptom programa, bez oklijevanja su pristali biti dio ovogodišnjeg „Ritma kulturizma“. Uz njih, uključila se i Općina Pašman koji su također izrazili potporu projektu.

 

Općina Tkon

Svojom podrškom se uključila još jedna općina – Tkon.

Općina Tkon ustrojena je 1997. godine. Obuhvaća naselja Tkon i Ugrinić, kao i 13 otočića, od kojih su najveći Gangaro, Žižanj i Košara. Na temelju svog specifičnog geografskog položaja, povijesnog nasljeđa i prirodnih resursa, u mjestu Tkon razvili su se elementi ruralnog, eko i kulturnog turizma.

Nakon što smo im iznijeli naše ideje i projektne planove, Općina Tkon je objeručke prihvatila biti dio projekta “Ritam kulturizma 2016”.

O Općini Tkon više doznajte na njihovim stranicama ovdje i ovdje, te na stranicama njihove Turističke zajednice ovdje i ovdje.

 

Turistička zajednica Općine Privlaka

Turistička zajednica Općine Privlaka je na naše veliko veselje pristala biti jedan od ovogodišnjih sponzora.

Privlaka je maleni poluotok u blizini Nina koji se prvi put spominje u 13.stoljeću i obiluje arheološkim nalazima. Ovisno o tomu što želite, Privlaka nudi širok izbor hotelskog i privatnog smještaja, brojne pješčane plaže, aktivan odmor te čist zrak i ljekovito crno blato u Mostini.

Više o Turističkoj zajednici općine Privlaka možete saznati na njihovoj internetskoj i FB stranici.

Turistička zajednica grada Mali Lošinj

Otok Lošinj dio je cresko-lošinjskog arhipelaga, najveće otočne skupine na hrvatskom Jadranu. Blagotvorni utjecaj mora i ljekovitog bilja, sport i rekreacija, opuštanje, planinarenje, šetnje u prirodi, bogata povijest i naravno udoban smještaj, izvrsna kuhinja i ljubazni ljudi čine Lošinj idealnim mjestom za odmor u sva godišnja doba.

Mali Lošinj najveće je naselje na otoku te je sa svojih 7 000 žitelja najveći otočni grad na Jadranu. Značajna je nautička luka jer se nalazi na plovnom putu između Istre i Dalmacije te jedan od glavnih turističkih i pomorskih centara na hrvatskom Jadranu.

Više informacija o TZG Mali Lošinj možete pronaći na internetskoj stranici.

 

Back-Door Barback door

Svakodnevno okupljalište studenata i profesora našeg Odjela, kao i ostalih Odjela Novog Kampusa također je i Back-Door Bar. Ugodna atmosfera i druženje potrebno je svima kako bi se opustili i zaboravili stresne ispite i cjelodnevna predavanja, a upravo se tu sve to može pronaći.

 

 

Piano Bar

Kafić u kojem svoje vrijeme svakodnevno provode brojni studenti i profesori, odlučio je i ove godine biti jedan od sponzora “Ritma kulturizma”.

piano

 

Caffe bar Mala Vala

Već dugi niz godina Mala Vala je utočište brojnim studentima, kako s Odjela za turizam i komunikacijske znanosti, tako i ostalima. Iako je mala, u njoj su se kreirale velike uspomene, krasna iskustva i mnogobrojna prijateljstva. Uvijek je bila tu za brojne pauze između predavanja, padove (ponekad i prolaze) ispita i kolokvija ili za mirno ispijanje jutarnje kave.

Želimo im zahvaliti što su nam omogućili svoj prostor za organiziranje “Warm up” partija.

Caffe bar Bizzare

bizarreRadi se o mjestu gdje možete u miru popiti svoju jutarnju kavu, ili biti dio zanimljivih tematskih događanja i glazbenih nastupa. Bez obzira na što se odlučite, ljubazno osoblje CB Bizarre Vam uvijek stoji na raspolaganju.

 

Caffe bar Aba 

Caffe bar Aba nalazi se na zadarskom poluotoku te svojom atraktivnom lokacijom u blizini narodnog trga privlači velik broj posjetitelja. Uz atraktivnu lokaciju, ističe se također i po pristupačnim cijenama i ljubaznom osoblju.aba

Caffe bar Lloyd

Caffe bar koji odiše dugogodišnjom tradicijom i velikim iskustvom, ritualno mjesto brojnih generacija koje i danas često svrate te se rado prisjete mladih dana, prvih izlazaka, ljubavi i slavlja. Kako doći do ovoga kafića te osjetiti čari dobre zabave i veselje, otkrijte na sljedećoj stranici.

 

Konoba Skoblar

Predstavljamo Konobu Skoblar, sljedećeg sponzora koji nam pomaže u kreiranju Ritma Kulturizma ove godine.

Kao najstarija konoba u Zadru, smještena neposredno uz Trg pet bunara i Kapetanovu kulu, odiše tradicijom, te je često njihova bogata i primamljiva ponuda jela od ribe i mesa popraćena uz živu glazbu.

 

Restoran Groppo

Predstavljamo sljedećeg našeg sponzora, mediteranski restoran Groppo smješten u srcu Zadra, s pogledom na veličanstvenu katedralu Svete Stošije. Poznat je po domjencima s najvišim standardima, te širokom ponudom raskošnih mesnih i ribljih specijaliteta.

Više informacijamožete pronaći i na njihovoj FB stranici.

Bistro Pjatpjat

Odlična atmosfera, ljubazno osoblje i pristupačne cijene, samo su neke od karakteristika našeg sponzora Bistro Pjat.

Priprema specijalnih menija za posebne prigode, tradicionalni dalmatinski specijaliteti, te nagrada “Nasmješeno sunce” u kategoriji najbolje konobe Zadra, dovoljni su razlozi za posjetiti ovaj ugodni restoran u Varoši.

Zahvaljujemo se na suradnji te se nadamo i budućim zajedničkim aktivnostima.

 

Konoba Stomorica

Ove godine se našem projektu priključila i legendarna zadarska Konoba Stomorica koja će nas počastiti svojim slasnim delicijama. Konoba “Stomorica” je idealan izbor ako želite provesti večer uz dobar pršut, sir, inćune i času domaćeg vina i ne sumnjamo da će nas na domjencima „Ritma Kulturizma“ dobro nahraniti.

 

Restoran Bruschetta

Restoran Bruschetta je prepoznao vrijednost našeg projekta i priključio se kao jedan od sponzora ovogodišnjem „Ritmu Kulturizma“. Restoran Bruschetta nudi gastro putovanje želeći svojim gostima približiti mirise i okuse Mediterana, Dalmacije i Hrvatske prateći njenu tradiciju kulinarstva.

Ponudu i lokaciju Restorana Bruschetta možete pronaći na njihovoj internetskoj stranici i Facebooku.

 

Restoran Sabunjar

Restoran Sabunjar se nalazi u neposrednoj blizini grada Zadra, a krasi ga ugodna atmosfera, odlična usluga i najvažnije – odlična tradicionalna kuhinja.
Ističe se po organizaciji domjenaka, ljubaznom osoblju te mesnim i ribljim specijalitetima.

Više informacija te kako doći do restorana, potražite na ovoj facebook stranici.

Konoba Dalmacija

Konoba Dalmacija svojom raznovrsnom i bogatom ponudom iz godine u godinu privlači veliki broj posjetitelja, kako domaćih tako i inozemnih. U svojoj ponudi ima široki izbor mesnih i ribljih specijaliteta, a ističe se po organizaciji određenih svečanosti, domjenaka i grupnih menija.Konoba-Dalmacija

Više informacija potražite na njihovoj stranici i pratite ih također na Facebooku.

 

Catering Piazza

Naš sponzor je i Piazza, catering poznat po organiziranju raznih poslovnih domjenaka i banketa te poslovnih i privatnih proslava na području cijele Hrvatske.

Sa širokom i raznolikom ponudom, najsuvremenijom opremom i stručnim ljubaznim osobljem, privlači i najzahtjevnije goste.

Ponudu Catering Piazze te važne informacije i kontakt možete pronaći na internetskoj stranici i Facebooku.

 

Maraska

Više od pet stoljeća iskustva i bogate tradicije proizvodnje likera i alkoholnih pića pretočeno je u današnju tvrtku. Maraska d.d. moderna je hrvatska tvrtka koja uz tradicionalnu proizvodnju i prodaju alkoholnih pića proizvodi i bogati asortiman bezalkoholnih pića raznih vrsta i okusa.

 

Zara puls j.d.o.o.

zara pulsMlade tvrtke također prepoznaju vrijednost našeg projekta, pa se tako i tvrtka Zara puls j.d.o.o. koja je osnovana 2015. godine odlučila na sudjelovanje kao jedan od sponzora. Zara puls j.d.o.o. se bavi branjem i obradom benkovačkog kamena te rezanjem, prodajom i trgovinom građevinskog materijala.

 

Marina Dalmacija

Marina Dalmacija je također naš sponzor, koji je na usluzi gostima tijekom cijele godine te najveća luka nautičkog turizma na istočnoj obali Jadranskog mora, koja raspolaže s 1200 vezova. Ona također uvodi novost u svom širokom spektru usluga, “Kran Pass”, odnosno usluga dizanja i spuštanja plovila.

Kopneni vezovi su opremljeni energetskim ormarićima s priključcima za električnu energiju, rasvjetnim tijelima i priključcima za vodu, a povoljna cijena i sigurnost smještenog vozila bitni su elementi za Vaš budući odabir.

 

Putnička agencija Feral Tours

Feral tours  je putnička agencija osnovana 2004. godine, a njihova ponuda uključuje najam brodova, vila i kuća za odmor te organizaciju transfera i izleta, kao i privatni smještaj. Osim navedenih usluga po potrebi angažiraju usluge turističkog vodiča, a ispunjavaju sve potrebe koje turisti imaju tijekom svoga odmora. Njihovi zadovoljni gosti koji iz godine u godinu odabiru upravo njihovu agenciju dokaz su njihove profesionalnosti i napornog rada kako bi se održala postignuta kvaliteta. Pratite ih i na  Facebooku.

 

Palačinka bar Slatka Tajna

Palačinka bar Slatka Tajna također je jedan od naših sponzora.

Veliki izbor različitih okusa i vrsta, kako za ljubitelje slatkih tako i slanih palačinki nalazi se upravo u Palačinka baru Slatka Tajna na Boriku, koji planira svoju ponudu proširiti i na područje Poluotoka, gdje 15.04. priprema otvaranje još jednog slatkog Bara.
Drago nam je što Vam upravo ovu palačinkarnicu možemo predstaviti kao jednu od sponzora “Ritma Kulturizma 2016”.

 

Mamma Mia Zadar

mamma mia

Svoje mjesto među sponzorima ovogodišnjeg “Ritma Kulturizma” ima i Pizzeria Mamma Mia Zadar.

Ova pizzeria je idealno mjesto za obiteljska druženja, večeri s prijateljima i druge prigode, gdje možete uživati u raznim delicijama i biranim vinima. Za vrijeme toplijih dana otvara se i terasa za večeru u ugodnom ambijentu.

 

 

 

Suvenirnica Mirtamirta

Suvenirnica Mirta nas je također odlučila podržati i biti nam ovogodišnji sponzor.
Ona nudi autohtone, originalne rukotvorine i suvenire koji simboliziraju grad Zadar i bez kojih je povratak s putovanja nezamisliv.
Želimo im se zahvaliti i poželjeti im uspješan nastavak poslovanja.

Kako bi pogledali njihovu zanimljivu ponudu, možete ih naći u samom centru grada u Ulici Elizabete Kotromanić.

 

Bluesun Hotel Alan All Inclusive – Starigrad Paklenica – Croatia

alan.jpegOvaj hotelski lanac jedinstven je spoj mediteranske klime i kontinentalnog šarma Hrvatskog Zagorja, koje spaja svojim hotelima u šest top destinacija: Bol, Brela, Starigrad Paklenica, Tučepi, Marija Bistrica i Bizovac.

Vrhunski smještaj, bogata gastronomska i vinska tradicija, wellnes&spa, kao i kongresne dvorane samo su dio onoga što se nudi turistima. Iz godine u godinu osvajaju brojne nagrade agencija i portala za putovanje, kao i odlične recenzije svojih gostiju.