Flare Flair & radionica koktela

Otvaranje “Ritma kulturizma 2016.”, u srijedu 20. travnja, bit će zaista spektakularno uz ponajbolje hrvatske barmene na manifestaciji Flare Flair. Očekujte vatrenu zabavu uz stručnu pomoć Bartending Academy BELI!

U sklopu “Ritma kulturizma” moći ćete sudjelovati na radionici na kojoj će stručnjaci iz Bartending Academy BELI govoriti o barskoj kulturi u Hrvatskoj i u svijetu. Predstavit će najpoznatije svjetske klasike te će pripremiti, posebno za tu prigodu, koktele s hrvatskim proizvodima, začinima i biljem tipičnim za naše podneblje. Uz izradu koktela, demonstrirat će i flair, atraktivno pripremanje koktela uz “bacanje” boca i barskog inventara, a zatim i fire show.

Sve novosti vezane uz radionicu koktela pogledajte ovdje.

Bartending Academy BELI postoji 5 godina i osnovana je radi promocije i unaprijeđenja barske kulture i profesije barmena. Evo što kažu osnivači:

Kroz Udrugu potičemo druženje i razmjenu iskustava i kontinuirano učenje i napredovanjemladih barmena.Kroz organizaciju radionica,tečajeva i raznih nacionalnih i medunarodnih natjecanja nastojimo podignuti svijest koliko se dobar i kreativan barmen cijeni,te koliko može doprinijeti kvaliteti usluge u ugostiteljskim objektima.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s