Amorositta

Amorositta brand nastao je 2006. godine, a predstavlja ga riječka dizajnerica nakita Sandra
Vučetić. Od tada dizajnerica iskušava različite materijale i forme u izradi nakita namjenjenog ženskoj populaciji, a isti je odlično prihvaćen kod korisnica različitog uzrasta i ukusa. Na samom početku nakit je bio izrađen od glinamola, fimo mase, impregniranog kartona ili drva.

Sada je prvenstveno izrađen od kombinacije drva i akrilnih boja, maštovito šarolik i uvijek novih oblika koji za dizajnericu predstavljaju pravi izazov, jer bitno je u svojem radu rasti i uvijek stvarati nešto novo. Nakit je izrađen u formi ogrlica, broševa i naušnica. Različiti oblici drvenih površina pažljivo su oslikani akrilnim bojama pretežito apstraktnih motiva.

Dominantno istaknute boje poput plave, crvene,ljubičaste, zelene, smještene su na crnoj podlozi koja ih dodatno ističe i nudi cijeli proizvod kao veselu i odvažnu kombinaciju uz svečaniju odjeću prilikom večernjeg izlaska ili za lude i nezaboravne provode, ali i kao neizostavni modni dodatak uz svakodnevnu šetnju gradom, sastanak s prijateljicama, ispijanje kave…

Nakit: Amorositta

Model: Lucija Radić

Photo & edit: Karlo Jelić Photography